/en
کارنوباواکس
كارنوباواكس،واكسي است كه از يك گياه بومي برزيلي گرفته مي شود و بعنوان براق كننده در دراژه و آدامس و رژلب و همچنين به عنوان پوشش لايه براق روي قرص و همينطور بعنوان يك رنگ طبيعي در صنايع غذايي استفاده مي شود.
مصارف کارنوباواکس طبیعی پایه گیاهی :
براق کننده و جلا دهنده انواع تولیدات اسمارتیز-دراژه-شکلات سنگی-آدامس-پاستیل –اسپری
برای حفظ و نگهداری میوه های سردخانه ای درشرایط مطلوب-صنایع آرایشی و بهداشتی و...
مصارف کارنوباواکس صنعتی :
واکس و پلیش-اسپری داشپورت و...

اطلاعات بیشتر درباره کارنوباواکس

کارنوباواکس
کارنوباواکس
کارنوباواکس

کارنوباواکس
کارنوباواکس
کارنوباواکس
کارنوباواکس
کارنوباواکس

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد