/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 9117
بازديد امروز : 591
كل بازديدها : 49767583
افراد آنلاين : 179

ستئارات ۲۵

Ceteareth 25

یک امولسیفایر روغن در آب است که برای تولید پمادها، کرم‌ها، امولسیون‌های مایع، ژل‌ها و دیگر ترکیبات آرایشی استفاده می‌شود. به صورت میکرو گرانول‌های آزاد و بدون گرد و غبار که در آب و الکل حل می‌شوند، به صورت کلوئیدی یا یک محلول روشن تولید می‌شود. این ماده در چربی‌ها و روغن‌های گیاهی حل می‌شود.
اگر ستئارات ۲۵همراه با ستیل الکل یا استئاریل الکل یا هر دو استفاده شود، پودر همگن و پایه های کره‌ای به دست می‌آید که می تواند تا ۹۰٪آب جذب کند.
پلی‌اتیلن اتر غیر یونی است که از اسیدهای چرب اشباع‌شده (ستیل / استئاریل الکل) تشکیل شده است. این محلول کلوئیدی را در آب و الکل تشکیل می‌دهد. این یک امولسیفایر جهانی برای امولسیونO / W است. به طور گسترده‌ای در کرم و لوسیون، پایه و کرم‌های ضد آفتاب استفاده می‌شود.
ستئارات ۲۵اکسید پلی اتیلن یک مخلوط از الکل‌های چرب اشباع‌شده با مقدار مولکولی بالا، عمدتاً الکل استیل (۱۵= n) و الکل استئاریل(m = 17) اشاره دارد. تعدادn نشان‌دهنده میانگین تعداد بقایای اتیلن اتیل در زنجیره پلی اکتیوین است.
این ترکیبات سورفکتانت‌های غیر یونی هستند که با هم جذب آب و روغن هم می‌شوند.
ستئارات ۲۵سازگار با انواع روغن‌ها و مواد فعال بوده و نوعی کلوئید محافظ بسیار موثر است که تمام انواع سیستم‌های پراکنده را تثبیت می‌کند، می تواند با امولسیفایرهای دیگر ترکیب شود، باعث ضخیم‌شدن ژل‌ها می‌شود. در مقایسه با ستئارات ۲۰دارای خواص ژل و غلظت بیشتری است.

کاربرد ستئارات ۲۵:
انواع محصولات آرایشی مبتنی بر امولسیون مانند کرم، لوسیون (به ویژه لوسیون اسپری)، تهویه مطبوع مو، محصولات ضد آفتاب.
مورد استفاده به عنوان امولسیفایر، عامل سطح، عامل نفوذ، افزودنی، عامل فوم، استابلایزر، عامل حل‌کننده، عامل نرم‌کننده، عامل آنتی‌استاتیک، عامل پراکنده، عامل تجزیه‌کننده، عامل پاک‌کننده ، عامل تقویت‌کننده، عامل ضخیم‌شدن، عامل تهویه ویسکوزیته و … است.
ین ماده به شکل دانه های سفید رنگ میباشد که بدون بو هستند. یک پلی اکسی اتیلن اتر از الکل های چرب اشباع شده(ستیل ، استریل الکل) هستند..

 

ستئارات 25
ستئارات 2ستئارات 255

ستئارات 25

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد