/en
اتیلن گلایکول دی استئارات
اتیلن گلایکول دی استئارات معمولا در محصولات شوینده و لوازم آرایشی آن به منظور صدفی کننده و ویسکوزیفایر  همچنین مرطوب کننده استفاده می شود.


اتیلن گلایکول دی استئارات
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد