/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4476
بازديد امروز : 394
كل بازديدها : 49713862
افراد آنلاين : 595
روغن فندق

نام علمی:Corylus avellana
اندام مورد استفاده :هسته
نوع استخراج: کلد پرس
رنگ:زرد روشن
ماده تشکیل دهنده فعال:ویتامینها،مواد معدنی،پروتئین ها،اولئیک اسید و لینولیئک اسید.
روغن فندق یکی از مفیدترین داروهای گیاهی  خوراکی وموضعی است که از میوه و پوست فندق به دست می آید. این روغن که مصرف خوراکی و موضعی دارد در درمان سرفه های مزمن، خروج اخلاط مزاحم از ریه و درمان برخی از بیماری های کبد بسیار مفید است اما مصرف موضعی این روغن در ناحیه ابرو و مژه موجب تقویت و پر پشتی موهای مژه و ابرو می شود. علاوه بر این،  ماساژ روغن فندق در ناحیه سررا موجب تقویت مغز و افزایش توانایی ذهنی انسان می دانستند.
کاربردروغن فندق:در صنایع دارویی،صنایع آرایشی بهداشتی.
برای اطلاعات بیشتر روغن فندق کلیک کنید.

برای اطلاعات بیشتر روغن فندق کلیک کنید.

برای اطلاعات بیشتر روغن فندقق کلیک کنید.

برای اطلاعات بیشتر روغن فندق کلیک کنید.
برای اطلاعات بیشتر روغن فندق
کلیک کنید.
برای اطلاعات بیشتر روغن فندق
کلیک کن
کلیکید.
برای اطلاعات بیشتر روغن فندق روغن فندق
کنید.


 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد