/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 7942
بازديد امروز : 318
كل بازديدها : 49832759
افراد آنلاين : 200
روغن کرچک هیدروژنه
کاربرد:امولسیفایر،سورفکانت.
روغن کرچک هیدروژنه یک ماده سخت و شکننده است که قادر به ضخیم شدن موم چربی است. سازگار با موم زنبور عسل، می باشد. با واکسهای نفتی نظیر اوزوکریت و واکس Ceresine سازگار است. روغن کرچک در اکثر حلال های آلی نسبتا نامحلول است، گرچه در تعدادی از حلال ها و روغن ها در دمای بالا حل می شود، اما در حالت خنک سازی ژل ها یا چربی مانند خمیر تشکیل می شود. روغن کرچک هیدروژنه را می توان در کاربردهای لوازم آرایشی استفاده کرد.
این ترکیب در فرمولاسیون شوینده ها، به عنوان عامل تامین کننده چربی مورد نیاز پوست بعد از شستشو به کار می رود، ضمن اینکه می تواند در فرمولاسیون واکس های مو عامل مرطوب کننده باشد.در فرمولاسیون محلول های آبی از این محصول به عنوان حل کننده ویتامین ها، مواد اکتیو چربی دوست و روغن ها استفاده می شود. محصول نهایی به کمک این افزودنی پایدار است.

اطلاعات بیشتر درباره روغن کرچک هیدروژنه

مشاهده لیست  مواد اولیه
روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد