/en
روغن کرچک هیدروژنه
پی ای جی 7 گلیسرول کوکوآت
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1122
بازديد امروز : 101
كل بازديدها : 49722064
افراد آنلاين : 299
پی ای جی 7  گلیسرول کوکوآت

Poly Ethylene Glycol 7 - Glyceryl cocoate

سورفکتانت غیر آنیونیک، محلول در آب و الکل و نامحلول در روغن، عدد HLB=11
خاصیت امولسیون کننده عالی، نرم کننده

کاربرد:در فرمولاسیون صابون مایع، لوسیون ها، شستشو دهنده های بدن، ژل دوش، شامپو و لوازم آرایشی استفاده می شود.



پی ای جی 7

پی ای جی 7
پی ای جی 7
پی ای جی
7

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد