/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4123
بازديد امروز : 490
كل بازديدها : 412014874
افراد آنلاين : 203
پیرولیدون کربوکسیلیک اسید
در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی، PCA (پیرولیدون کربوکسیلیک اسید) به طور عمده در فرمولاسیون فراورده های مو و مرطوب کننده ها استفاده می شود. نمک سدیم PCA، سدیم PCA، می تواند همچنین در شامپو، اسپری مو، امواج دائمی، خوشبو کننده های پوست و سایر محصولات مراقبت از مو و پوستی یافت شود.



پیرولیدون کربوکسیلیک اسید
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد