/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 899
بازديد امروز : 290
كل بازديدها : 410843994
افراد آنلاين : 130
ستیل استئاریل الکل یا لانت او
ستیل  استئاریل الکل ماده مومی شکل سفید مایل به زرد روشن است با عدد هیدروکسیل 225-215 و نقطه ذوب 56-49 درجه سانتی گراد . حداکثر عدد یدی 0.05.به عنوان ویسکوزکننده و تثبیت کننده در فراورده های آرایشی بهداشتی به کار میرود.
کاربرد:کرمهای ضد آفتاب،کرمهای دست و صورت،فراورده ای مراقبت از مو،دئودورانتها،فراورده های مراقبت از ناخن و....
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد